oka

Liczba pozycji: 2
  • CENA NEXTO
    Wydany w 1827 roku Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia Horace’a Raissona to kompendium wiedzy na temat wystawnych posiłków. Po jakim daniu obowiązkowo trzeba podać nowe widelce? Czyje towarzystwo przy stole najdotkliwiej psuje zabawę? Jak zorganizować obiad z kochanką? Czy nieobecnym należy się toast? Kodeks...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 37,80 zł 42,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,50 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO
    Fuckin' Herring Dealers to 25 przepisów i opowieści o śledziach. Piszemy o śledziach na poważnie ale i z przymrużeniem oka, jednak zawsze z fantazją i smakiem. Nie boimy się eksperymentować. Pamiętamy o kulinarnych tradycjach, czarujemy nowe potrawy ale i odczarowujemy klasyki. Liczymy na to, że miło Cię zaskoczy sieladka pod szuboj, śledzie w podwędzanych pomidorach, nasze nawiązania do kuchni...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 26,91 zł 29,90 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,42 zł

    Więcej

    • EPUB
    • PDF
    • MOBI