Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

olszewski

Liczba pozycji: 4
  • Komputer i internet dla seniorów – książka
    TANIEJ 7 %

    Komputer i internet dla seniorów – książka

    Paweł Olszewski  

    Bezpiecznie korzystaj z komputera i załatwiaj codzienne sprawy przez internet Zastanawiasz się, do czego właściwie może ci się przydać komputer? Przeraża cię perspektywa żmudnej nauki obsługi nowego sprzętu? Jeśli tak, sięgnij po ten praktyczny przewodnik po świecie komputerów i internetu, by przekonać się, jak szybko i pewnie można wkroczyć w świat nowych technologii. Korzystanie z poradnika ułatiwają...

    Data dostępności:

    Cena: 27,81 zł 29,90 zł

    Więcej

  • Atlas rozbioru tusz zwierząt rzeźnych – książka
    TANIEJ 7 %

    Atlas rozbioru tusz zwierząt rzeźnych – książka

    Adam Olszewski  

    W książce szczegółowo przedstawiono zasadniczy i uzupełniający rozbiór tusz wieprzowych, wołowych, cielęcych i baranich, a także podano wskaźniki uzysku mięs, tłuszczu i kości w układzie tabelarycznym. Liczne rysunki i fotografie zamieszczone w atlasie znacznie ułatwiają przyswojenie materiału teoretycznego i są dodatkowym źródłem wiedzy o prezentowanych elementach mięsa. Książka jest cenną pomocą...

    Data dostępności:

    Cena: 54,87 zł 59,00 zł

    Więcej

  • Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach – książka
    TANIEJ 7 %

    Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach – książka

    Adam Olszewski  

    Książka jest zbiorem pytań i odpowiedzi, wybranych i systematycznie zaprezentowanych, powiązanych tematycznie z podstawą programową kształcenia w zawodzie rzeźnik-wędliniarz. Treść książki nawiązuje do wcześniej wydanego podręcznika pt.: „Technologia przetwórstwa mięsa” dopuszczonego do użytku szkolnego, jest zgodna z aktualnym stanem wiedzy w zakresie technologii mięsa i uwzględnia w tej dziedzinie...

    Data dostępności:

    Cena: 64,17 zł 69,00 zł

    Więcej

  • Technologia przetwórstwa mięsa – książka
    TANIEJ 7 %

    Technologia przetwórstwa mięsa – książka

    Adam Olszewski  

    Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwalania mięsa i jego przetworów. Opisano także najnowsze procesy technologiczne i zastosowanie w nich nowoczesnych urządzeń produkcyjnych. Uwzględniono problemy higieny...

    Data dostępności:

    Cena: 73,47 zł 79,00 zł

    Więcej

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA