parametry

Liczba pozycji: 2
  • Wykorzystanie komputerowej analizy obrazu do oceny struktury i różnicowania jakości wybranych produktów mięsnych – ebook
    Celem pracy było stwierdzenie, czy na podstawie określenia charakterystyki strukturalnej wyrobów mięsnych można różnicować ich jakość. Założono, że otrzymane wyniki pozwolą wykazać wpływ procesu technologicznego na strukturę, a w konsekwencji na teksturę, jakość sensoryczną i parametry fizykochemiczne wyrobów mięsnych; ocenić, który z analizowanych dodatków będących zamiennikami tłuszczu zwierzęcego...

    Data dostępności:

    Cena: Produkt bezpłatny

    Więcej

    • PDF
  • Journal of Life and Medical Sciences 1(33)/2022 – ebook
    S p i s t r e ś c i 3-15. Odpowiednie warunki utrzymywania chomików w chowie amatorskim – badania ankietowe Appropriate housing conditions for hamsters in amateur rearing - a survey study Katarzyna Zdrzałek, Damian Zieliński 16-22. Nowe stanowiska poskocza krasnego (Eresus kollari Rossi, 1846) centralnej Polski z uwzględnieniem rewizji archiwalnych stwierdzeń z regionu New sites of the ladybird spider...

    Data dostępności:

    Cena: Produkt bezpłatny

    Więcej

    • PDF