Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

przyprawy

Liczba pozycji: 3
  • TANIEJ 7 %

    Kuchnia węgierska – ebook

    O-press  

    Kulinarna sztuka węgierska należy do bardziej znanych i charakterystycznych w Europie. Świat odkrył kuchnię węgierską w 1878 roku, podczas międzynarodowej wystawy w Paryżu, gdzie budapeszteńscy kucharze zaprezentowali prawdziwe sensacje kulinarne. Na szczególną uwagę w tej kuchni zasługują papryka, cebula i czosnek. Na Węgrzech można znaleźć chyba wszystkie odmiany papryki stosowanej w olbrzymiej ilości...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 5,95 zł 6,40 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • TANIEJ 7 %

    Uprawa warzyw – ebook

    O-press  

    Warzywa to rośliny zielne, które służą człowiekowi za pokarm w postaci naturalnej, bez konieczności technologicznego przerobu, co też stanowi ich ogromną zaletę. Mogą one być spożywane w całości lub tylko częściowo np. nasiona, kwiatostany, owoce, pędy, liście, korzenie. Można je zjadać na surowo, ugotowane, usmażone lub upieczone. Mogą być używane jako podstawowy produkt domowych przetworów, ważny...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 5,95 zł 6,40 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • TANIEJ 7 %

    Co Grek usmażył, a Turek ugotował – ebook

    Paulina Maruszewska  

    Znajdziecie tutaj setkę bogato ilustrowanych przepisów z obu stron Morza Egejskiego; dania, które na co dzień goszczą w tureckich i greckich domach takie, dla zwykłych ludzi. Gotowałam je wspólnie z Turczynkami mieszkając tam ponad 6 lat, a potem z Greczynkami i Cypryjkami, kolejne 6. Są sprawdzone, a każde z podanych w tej książce można przyrządzić w polskich warunkach, przyprawy też znajdziecie w każdym...

    Data dostępności:

    Cena: 37,55 zł 40,38 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA