przyrzadzania
Filtruj po kategorii
Filtruj po formacie
Filtruj po cenie
Liczba pozycji: 4
- Poradnik kulinarny „Drób – sposoby przyrządzania” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 60 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z drobiu – kur, kaczek, gęsi, indyków i perliczek.
Data dostępności:
Data publikacji:
- Gotuj sprytniej, jedz zdrowiej i oszczędzaj czas! Meal Prep to nowa metoda przyrządzania posiłków, która odmieni twoje życie. Autorka słynnego bloga SkinnyTaste, Gina Homolka, pokaże ci, jak przygotowywać bazę produktów, dzięki której będziesz jeść pełnowartościowe dania przez wiele dni. I to bez codziennego stania w kuchni przy garnkach! W tej książce znajdziesz ponad 120 przepisów i plan posiłków...
Data dostępności:
Data publikacji:
- Najlepsi na świecie szefowie kuchni sami hodują rośliny, których używają do przyrządzania swoich wybitnych potraw. Teraz możesz do nich dołączyć z kompleksowym przewodnikiem po sezonowej kuchni. Jak uprawiać zioła, pomidory, szczypior i wiele innych roślin, żeby mieć najlepsze zbiory? Jak przechowywać warzywa i owoce, żeby nie straciły niebywałego smaku jesieni, zapachu lata czy wiosennej świeżości?...
Data dostępności:
Data publikacji:
- E-book „Dietetyk w garach” to ebook, który powstał z ogromnej miłości do zdrowego jedzenia połączonej z pasją do gotowania i fotografii kulinarnej. Jeśli lubisz szybkie, proste, ale niebanalne posiłki to ten e-book jest właśnie dla Ciebie! Co znajdziesz w środku? 55 całorocznych przepisów z łatwo dostępnych składników, w tym: 15 śniadań (8 wytrawnych i 7 słodkich) 5 zup 10 obiadów 10 kolacji...
Data dostępności:
Data publikacji:
Filtruj wyniki wyszukiwania
Filtruj po formacie
Filtruj po cenie