ryb
Filtruj po kategorii
Filtruj po formacie
Filtruj po cenie
Liczba pozycji: 3
- Poradnik kulinarny „Jedz ryby” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 24 przepisy na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z ryb słodkowodnych – karpia, szczupaka, karasia, lina, sielawy i innych.
Data dostępności:
Data publikacji:
- Seria „Jeść trzeba” to wybór różnego typu przepisów kulinarnych. Tym razem 100 przepisów na różnego typu potrawy z ryb morskich.
Data dostępności:
Data publikacji:
- Poradnik kulinarny „Sałaty i sałatki” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 80 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z mięsa. Są to m.in.: sałaty zielone z sałaty, endywii, rzeżuchy, roszponki, ogórków i innych, sosy do sałat, sałaty kartoflane,...
Data dostępności:
Data publikacji:
Filtruj wyniki wyszukiwania
Filtruj po formacie
Filtruj po cenie