Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

technologia żywności

Liczba pozycji: 4
  • Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym – książka
    TANIEJ 7 %

    Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym – książka

    Teresa Nowogródzka  

    Monografia „Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym" jest skierowana do szerokiego grona odbiorców, m.in. teoretyków zarządzania i praktyków - producentów ekożywności i ekoprzetwórców, a także studentów kierunków: Technologia żywności i żywienia człowieka, Bezpieczeństwo żywności, Inżynieria produkcji, Rolnictwo oraz konsumentów coraz bardziej świadomych znaczenia jakości spożywanej żywności. „Monografia...

    Data dostępności:

    Cena: 82,77 zł 89,00 zł

    Więcej

  • Wytwarzanie i zastosowanie rozpylonej cieczy – książka
    TANIEJ 7 %

    Wytwarzanie i zastosowanie rozpylonej cieczy – książka

    Zdzisław Orzechowski   Jerzy Prywer  

    Rozpylanie cieczy jest jednym z najczęściej realizowanych procesów w różnych dziedzinach życia i gospodarki, począwszy od domowego natrysku, a skończywszy na schładzaczu rdzeni w elektrowni atomowej. Z tym wiąże się wzrost zapotrzebowania na wiedzę dotyczącą sposobów wytwarzania rozpylonej cieczy, wykorzystywania jej w praktyce oraz zastosowania nowoczesnych rozpylaczy i urządzeń rozpylających. Książka...

    Data dostępności:

    Cena: 92,07 zł 99,00 zł

    Więcej

  • Alkohole w Polsce i na świecie Przewodnik barmana – książka
    TANIEJ 7 %

    Alkohole w Polsce i na świecie Przewodnik barmana – książka

    Łukasz Zarzecki   Maciej Zarzecki  

    Książka „Alkohole w Polsce i na świecie – przewodnik barmana” autorstwa Macieja Zarzeckiego (założyciel Ogólnopolskiej Szkoły Barmanów) i Łukasza Zarzeckiego (trener w Ogólnopolskiej Szkole Barmanów) to ekskluzywnie wydana, bogato ilustrowana, 360-stronicowa publikacja. Zawiera 310 ilustracji obrazujących opisywane alkohole (zdjęcia butelek, destylarni, magazynów leżakowych, aparatury destylacyjnej,...

    Data dostępności:

    Cena: 54,87 zł 59,00 zł

    Więcej

  • Opakowania a środowisko – książka
    TANIEJ 7 %

    Opakowania a środowisko – książka

    Hanna Żakowska  

    Autorka podjęła się kompleksowej analizy i opisania problemu wzajemnych związków opakowań i środowiska. Zaprezentowane podejście do powiązanych obszarów badań i doskonalenia opakowań wpisuje się w nowoczesny nurt badawczy zgodny z wytycznymi społecznej odpowiedzialności i zrównoważonego rozwoju. Z rec. prof. dr hab. Małgorzaty Lisińskiej-Kuśnierz Przekonanie, że opakowania wpływają na stan środowiska...

    Data dostępności:

    Cena: 64,17 zł 69,00 zł

    Więcej

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA