Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

w kuchni polskiej

Liczba pozycji: 9
  • TANIEJ 7 %

    Przetwory. Kuchnia polska – ebook

    O-press  

    Oddajemy w Państwa ręce książkę z przepisami kulinarnymi charakterystycznymi dla kuchni polskiej. Korzystając z tych przepisów będziecie Państwo mogli poznać i posmakować potraw stanowiących zarówno część historii i kultury polskiej, jak i tych współczesnych, nowoczesnych, w których rozsmakowali się Polacy w ostatnich czasach. W tej książce poznacie Państwo przepisy na przetwory z owoców, warzyw i...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 5,95 zł 6,40 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • BestsellerTANIEJ 47 %

    Domowa kuchnia polska. 500 przepisów na każdą okazję – ebook

    Małgorzata Caprari  

    73 000 słów 490 000 znaków 35 ilustracji Kuchnia polska przez dłuższy czas pozostawała w cieniu innych kuchni europejskich, chociaż niewątpliwie zasługuje na uwagę i uznanie jako kuchnia dostatnia, smaczna i czasami nawet wyrafinowana, harmonijnie łącząca w sobie różne wpływy. W tej książce kucharskiej zebrano 500 przepisów współczesnej kuchni polskiej, wykorzystujące wszystko to, co jest nam...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 15,90 zł 29,90 zł

    Więcej

    • PDF
    • EPUB
    • MOBI
  • TANIEJ 7 %

    Potrawy z grilla. Kuchnia polska – ebook

    O-press  

    Oddajemy w Państwa ręce książkę z przepisami kulinarnymi charakterystycznymi dla kuchni polskiej. Korzystając z tych przepisów będziecie Państwo mogli poznać i posmakować potraw stanowiących zarówno część historii i kultury polskiej, jak i tych współczesnych, nowoczesnych, w których rozsmakowali się Polacy w ostatnich czasach. W tej książce znajdziecie Państwo przepisy na coraz bardziej modne w Polsce...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 5,95 zł 6,40 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • TANIEJ 7 %

    Jak smakuje rok Wiosna. Lato. Jesień. Zima – ebook

    Marcin Molik  

    Marcin Molik nauczy czytelników, jak w prosty sposób wyczarować smaczne dania z tego, co natura ma akurat teraz do zaoferowania. Fine dining, kuchnia molekularna, casual dining, fast food - trendy kulinarne pojawiają się i znikają. Jest jednak jeden motyw, który jest zawsze aktualny, ożywia kuchnię i filozofię gotowania. Jest to sezonowość. Czy jest coś, co przywołuje chłodną wiosenną bryzę i kuszące...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 30,60 zł 32,90 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • TANIEJ 7 %

    Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej – ebook

    Jacek Czauderna  

    Jacek Czauderna – twórca i właściciel marki oraz sieci lokali The Legendary Jacks Bar & Restaurant. Związany z gastronomią od trzydziestu lat – doskonale zna i rozumie mechanizmy jej działania. Swoją praktyczną wiedzą dzieli się m.in. jako trener i doradca biznesowy. To prezes i założyciel Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej oraz Akademii Praktyk Gastronomicznych i Hotelarskich. Jest także oficjalnym...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 37,11 zł 39,90 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • Kulinarne podróże po Chorwacji – ebook
    TANIEJ 7 %

    Kulinarne podróże po Chorwacji – ebook

    Kulinarne podróże po Chorwacji to bogate w różnorodne smaki zaproszenie do przepięknej Chorwacji. Znajdziesz tu autorskie przepisy doświadczonych szefów kuchni Podravka, inspirowane tradycyjną kuchnią w klimacie śródziemnomorskim oraz odrobiną fantazji. Przepisom towarzyszą wyjątkowe fotografie potraw wykonane przez Kingę Paruzel – finalistkę pierwszej polskiej edycji programu Master Chef. Wyśmienite...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 22,32 zł 24,00 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • TANIEJ 7 %

    Polskie jabłka – ebook

    Jan Szmyd  

    Czy wiesz, jakie skarby czekają na ciebie w polskich sadach? „Cudze chwalicie, swego nie znacie” - to stare powiedzenie świetnie oddaje nasz stosunek do jabłek. Zajadamy się pomarańczami, nektarynkami i ananasami, ale czy wiemy, jak wiele smaków i możliwości zastosowań w kuchni mają prawdziwe polskie jabłka? Ta publikacja to hołd dla tych niezwykłych owoców, które są naszym bogactwem...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 26,97 zł 29,00 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • TANIEJ 7 %

    Super Żywność czyli superfoods po polsku – ebook

    Małgorzata Różańska  

    Zdrowe odżywianie nie musi dużo kosztować! Wystarczy, że sięgniemy po polskie super produkty, pełne witamin, antyoksydantów, związków mineralnych, zamiast szukać po sklepach ich egzotycznych odpowiedników... Superfoods to produkty naturalne, nieprzetworzone, które wykazują niezwykłe właściwości w zapobieganiu i leczeniu licznych schorzeń, m.in. cukrzycy, chorób układu nerwowego lub krążenia, a także...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 25,95 zł 27,90 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • TANIEJ 47 %

    Kuchnia polska dla diabetyków – ebook

    Dorota Drozd  

    Jak powinien odżywiać się diabetyk? Odpowiedź jest prosta, ale tylko z pozoru - zdrowo. Dla wielu osób (nie tylko tych, którzy chorują na cukrzycę) „zdrowo” znaczy nudno i z wyrzeczeniami. Ta książka kucharska przełamuje ten stereotyp. Autorka - dietetyk od wielu lat pracujący ze „słodkimi ludźmi” - pokazuje, co zrobić, by jedzenie miało wymiar terapeutyczny, ale było także...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 15,90 zł 29,90 zł

    Więcej

    • PDF
    • EPUB
    • MOBI

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA