Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

w kuchni polskiej

Liczba pozycji: 21
  • CENA NEXTO

    Pyszne potrawy nie tylko od święta, z kuchni polskiej i węgierskiej – ebook

    Maria Oleksy-Kaszanits  

    Coś dla smakoszy i nie tylko! Książka zawiera najlepsze przepisy na dania z polskiej i węgierskiej kuchni, które królują w domu autorki na co dzień. Znajdziesz tu autorskie recepty m.in na chleb, bułki i ciasta oraz tradycyjne potrawy obu narodów, częściowo zmodyfikowane przez autorkę. Kuchnia, którą proponuje jest wykwintna, bardzo smaczna i profesjonalna. Każdy znajdzie w niej coś wybornego dla ...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 18,17 zł 20,19 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,19 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Tak to się robi w polityce – ebook

    Michał Majewski  

    Kłamstwo, kolesiostwo, wycinanie przeciwników, nielojalność, ustawianie przetargów, nepotyzm, podkładanie świń, prowokacje, wykorzystywanie służb w rozgrywkach politycznych, brudne pieniądze – to tylko niektóre hasła z menu politycznej kuchni. Jeden z najlepszych dziennikarzy śledczych na podstawie własnych, wieloletnich doświadczeń pokazuje cały brud polskiej polityki.

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 26,91 zł 29,90 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,90 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Przetwory. Kuchnia polska – ebook

    O-press  

    Oddajemy w Państwa ręce książkę z przepisami kulinarnymi charakterystycznymi dla kuchni polskiej. Korzystając z tych przepisów będziecie Państwo mogli poznać i posmakować potraw stanowiących zarówno część historii i kultury polskiej, jak i tych współczesnych, nowoczesnych, w których rozsmakowali się Polacy w ostatnich czasach. W tej książce poznacie Państwo przepisy na przetwory z owoców, warzyw i...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 5,76 zł 6,40 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,76 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Jak smakuje rok Wiosna. Lato. Jesień. Zima – ebook

    Marcin Molik  

    Marcin Molik nauczy czytelników, jak w prosty sposób wyczarować smaczne dania z tego, co natura ma akurat teraz do zaoferowania. Fine dining, kuchnia molekularna, casual dining, fast food - trendy kulinarne pojawiają się i znikają. Jest jednak jeden motyw, który jest zawsze aktualny, ożywia kuchnię i filozofię gotowania. Jest to sezonowość. Czy jest coś, co przywołuje chłodną wiosenną bryzę i kuszące...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 29,61 zł 32,90 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,90 zł

    Więcej

    Ocena: 4 (1 oceniający) Opinie o produkcie
    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Kulinarna Wiola. Najlepsze przepisy – ebook

    Wioletta Wójcik  

    Dla Kulinarnej Wioli gotowanie to pasja. Dziś możesz dzielić ją z Wiolą tak, jak zrobiło to już ponad 350 tysięcy osób obserwujących jej profil na Facebooku. Oto 120 najlepszych przepisów na smaczne, proste i niedrogie dania tradycyjnej kuchni polskiej od Kulinarnej Wioli. Autorka książki gotuje od dzieciństwa, uczyła się od najbliższych jej kobiet: mamy, babć, ciotek, a od sześciu dzieli się swoimi...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 31,49 zł 34,99 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,99 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • BestsellerCENA NEXTO

    Domowa kuchnia polska. 500 przepisów na każdą okazję – ebook

    Małgorzata Caprari  

    73 000 słów 490 000 znaków 35 ilustracji Kuchnia polska przez dłuższy czas pozostawała w cieniu innych kuchni europejskich, chociaż niewątpliwie zasługuje na uwagę i uznanie jako kuchnia dostatnia, smaczna i czasami nawet wyrafinowana, harmonijnie łącząca w sobie różne wpływy. W tej książce kucharskiej zebrano 500 przepisów współczesnej kuchni polskiej, wykorzystujące wszystko to, co jest nam...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 26,91 zł 29,90 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,90 zł

    Więcej

    • PDF
    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Wcierki rtęciowe i obcęgi – ebook

    Zofia Karaś  

    Zofia Karaś w porywający i pełen humoru sposób opisuje swoje zmagania z praktyki lekarskiej prowadzonej na początku XX wieku. Przenosi nas do świata pełnego zabobonów, chorób wenerycznych, zabójczych zastrzyków, a także biedy i zbierającej bogate żniwo śmierci. Z książki dowiemy się m.in., czym było oberwanie i jak należało je leczyć, jakie były najczęściej wykorzystywane metody przerywania ciąży,...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 26,91 zł 29,90 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,90 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Potrawy z grilla. Kuchnia polska – ebook

    O-press  

    Oddajemy w Państwa ręce książkę z przepisami kulinarnymi charakterystycznymi dla kuchni polskiej. Korzystając z tych przepisów będziecie Państwo mogli poznać i posmakować potraw stanowiących zarówno część historii i kultury polskiej, jak i tych współczesnych, nowoczesnych, w których rozsmakowali się Polacy w ostatnich czasach. W tej książce znajdziecie Państwo przepisy na coraz bardziej modne w Polsce...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 5,76 zł 6,40 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,76 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Dyplomata. W salonach i politycznej kuchni – ebook

    Jerzy M. Nowak  

    Argentyna – galeria ludzi kultury polskiej i argentyńskiej, Zanussi, Władysław Hasior, Karol Stryja, Stanisław Wisłocki, Jorge Borges, Ernesto Sabato, Magda Vasaryova. Dyplomacja wielostronna w czasach PRL: wizyty studyjne w ZSRR i USA (Eisenhower Fellowship), wczesny etap helsińskiego procesu KBWE. Nowy Jork: stan wojenny, David Rockefeller i Fundacja Rolnictwa , Wiktor Osiatyński, Andrzej Strumiłło...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 17,91 zł 19,90 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,90 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Kapłony i szczeżuje – ebook

    Magdalena Kasprzyk-Chevriaux   Jarosław Dumanowski  

    „Kapłony i szczeżuje” to opowieść o kuchni tak dawnej, że już zapomnianej. Kapłon, czyli wykastrowany i tuczony kogut, był najpopularniejszym składnikiem potraw w pierwszej polskiej książce kucharskiej, szczeżuje były desperacką próbą urozmaicenia diety biedaków. Kuchnia to jednak nie tylko przepisy i dania, to także wiedza o przyrodzie, smaku i świecie – dopiero na tej podstawie decydujemy, co jest,...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 34,11 zł 37,90 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,74 zł

    Więcej

    Ocena: 5 (1 oceniający) Opinie o produkcie
    • EPUB
    • MOBI
Liczba pozycji: 21

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA