Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

w kuchni polskiej

Liczba pozycji: 16
  • TANIEJ 5 %

    Sielska Kuchnia – e-wydanie – 1/2021

    Sielska Kuchnia to magazyn, z którym przypomnisz sobie smaki dzieciństwa. To przepisy, które inspirują, budzą wspomnienia, pokazują różnorodność i bogactwo polskiej kuchni. „Sielska Kuchnia” daje podstawy i zostawia pole dla kulinarnej wyobraźni. Nowoczesny, czysty layout, piękne zdjęcia i pasjonujące kulinarne opowieści podkreślają klasę i styl magazynu.

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 11,39 zł 11,99 zł

    Więcej

    • PDF
    • Dostęp online PDF
  • TANIEJ 5 %

    Sielska Kuchnia – e-wydanie – 2/2018

    Sielska Kuchnia to magazyn, z którym przypomnisz sobie smaki dzieciństwa. To przepisy, które inspirują, budzą wspomnienia, pokazują różnorodność i bogactwo polskiej kuchni. „Sielska Kuchnia” daje podstawy i zostawia pole dla kulinarnej wyobraźni. Nowoczesny, czysty layout, piękne zdjęcia i pasjonujące kulinarne opowieści podkreślają klasę i styl magazynu.

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 11,39 zł 11,99 zł

    Więcej

    • PDF
    • Dostęp online PDF
  • Zasmakuj w Sienkiewiczu – książka
    TANIEJ 7 %

    Zasmakuj w Sienkiewiczu – książka

    Remigiusz Rączka   Sebastian Nowak  

    Czy wiesz, że zupa cebulowa była niegdyś przysmakiem zarezerwowanym dla szlacheckich stołów? I że niegdyś piece do wypiekania chleba znajdowały się jedynie w dworskich kuchniach? Czy wiesz, czym różni się popularny na dawnych szlacheckich stołach kapłon od zwykłego koguta? Proste, zdrowe i smaczne przepisy kuchni staropolskiej przygotowane i zaserwowane przez Remigiusza Rączkę, znanego i lubianego...

    Data dostępności:

    Cena: 41,76 zł 44,90 zł

    Więcej

  • TANIEJ 7 %

    Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej – ebook

    Jacek Czauderna  

    Jacek Czauderna – twórca i właściciel marki oraz sieci lokali The Legendary Jacks Bar & Restaurant. Związany z gastronomią od trzydziestu lat – doskonale zna i rozumie mechanizmy jej działania. Swoją praktyczną wiedzą dzieli się m.in. jako trener i doradca biznesowy. To prezes i założyciel Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej oraz Akademii Praktyk Gastronomicznych i Hotelarskich. Jest także oficjalnym...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 37,11 zł 39,90 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
Liczba pozycji: 16

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA