wprawy
Liczba pozycji: 4
Zrób to sama. Makijaż na różne okazje – ebook
Katarzyna Jastrzębska
Nawet delikatny makijaż powoduje, że kobieta czuje się bardziej komfortowo oraz staje się pewniejsza siebie. Jeśli nie masz wprawy w robieniu makijażu lub nie wiesz, jak się za niego zabrać, to właśnie ta książka ci w tym pomoże. Dowiesz się, w jakiej kolejności oraz jak nakładać kosmetyki, jak podkreślić kości policzkowe, zatuszować niedoskonałości skóry i dobrać makijaż najodpowiedniejszy dla siebie....Data dostępności:
Data publikacji:
Automasaże Kobido. Gładka i odżywiona twarz – ebook
Marine Clermont
Odkryj masaż japoński - najnowszy trend w pielęgnacji twarzy! Często mówi się, że skóra odzwierciedla stan naszego zdrowia, ponieważ ujawnia nasze nawyki, zarówno dobre, jak i złe. Ten mały poradnik sprawi, że zachowasz promienną i zdrową skórę w świetnej kondycji! Dzięki tej książce odkryjesz innowacyjne zabiegi pielęgnacyjne inspirowane kobido, tradycyjną sztuką japońską służącą wyłącznie upiększaniu...Data dostępności:
Data publikacji:
Automasaże KOBIDO Gładka i odżywiona twarz – ebook
Marine Clermont
Odkryj masaż japoński - najnowszy trend w pielęgnacji twarzy! Często mówi się, że skóra odzwierciedla stan naszego zdrowia, ponieważ ujawnia nasze nawyki, zarówno dobre, jak i złe. Ten mały poradnik sprawi, że zachowasz promienną i zdrową skórę w świetnej kondycji! Dzięki tej książce odkryjesz innowacyjne zabiegi pielęgnacyjne inspirowane kobido, tradycyjną sztuką japońską służącą wyłącznie upiększaniu...Data dostępności:
Data publikacji:
Kuchnia domowa bez glutenu, pszenicy i nabiału – ebook
Antoinette Savill
100 przepisów dla osób cierpiących z powodu nadwrażliwości na produkty pszenne i mleczne. Jeśli trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby. Pomyśl - znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało całej rodzinie!...Data dostępności:
Data publikacji: