Vital
Liczba pozycji: 95
Jedz prawdziwe jedzenie. – ebook
Julie Montagu
Dzięki tej książce powrócisz do korzeni i dokonasz pozytywnych wyborów żywieniowych. Pozwolą Ci one zwiększyć spożycie pięciu grup żywności, które są najważniejsze dla utrzymania zdrowego mózgu i ciała. Dowiesz się jak wprowadzić do codziennej diety komosę ryżową, kaszę jaglaną, brązowy ryż oraz kaszę gryczaną, które odżywią Twój organizm. Nauczysz się stosować zdrowe tłuszcze czyli oliwę z oliwek,...Data dostępności:
Data publikacji:
Zdrowe oczy. – ebook
Bruce Fife
Utrata wzroku jest przerażającą perspektywą, szczególnie jeśli uświadomimy sobie, że co pięć sekund, jedna osoba na świecie ślepnie. Większość przewlekłych chorób narządu wzroku uważa się za nieuleczalne. Nie musi jednak tak być. Istnieje bowiem skuteczna metoda, która nie wymaga farmaceutyków, operacji ani inwazyjnych zabiegów. Rozwiązaniem jest odpowiednia dieta oparta na oleju kokosowym. Ten program...Data dostępności:
Data publikacji:
Sexy soki. Piękno, zdrowie, energia – ebook
Kris Carr
Sexy soki to propozycja dla wszystkich, którzy pragną zachować zdrowie, piękno i energię przez całe życie. Ich codzienne picie wpływa korzystnie nie tylko na ciało, ale na cały organizm. Wystarczy, że włączysz je do swojego jadłospisu, a poczujesz jak łyk po łyku przejmujesz kontrolę nad swoim zdrowiem. Dzięki autorce bestsellerów New York Timesa i orędowniczce zdrowego stylu życia, dowiesz się...Data dostępności:
Data publikacji:
Efekt placebo – ebook
Joe Dispenza
Książka wyjaśnia efekt placebo łącząc najnowsze odkrycia w dziedzinie neurobiologii, biologii, psychologii, hipnozy, warunkowania behawioralnego oraz fizyki kwantowej. Autor przytacza wiele udokumentowanych historii pacjentów, którym dzięki temu zjawisku udało się cofnąć dolegliwości serca, depresję, zapalenie stawów czy objawy choroby Parkinsona. Opisuje również odwrotne przypadki, w których chorzy...Data dostępności:
Data publikacji:
Niebezpieczne zboża. Groźny gluten – ebook
Bożena Przyjemska
Niemal we wszystkich kulturach produkty zbożowe są podstawowym elementem diety. Czy rzeczywiście są one zdrowe dla każdego? Dla osób, które są uczulone na gluten – białko znajdujące się we wszystkich zbożach – produkty mączne są toksyną i zagrażają ich życiu. Natomiast dla tych, którzy mają na nie nadwrażliwość, spożywanie ich powoduje groźne choroby, rzadko jednak kojarzone z tym produktem. Dzięki...Data dostępności:
Data publikacji: