Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

Wybrane zagadnienia z zakresu przemysłu spożywczego oraz zarządzania i inżynierii produkcji, t. 1 Środowisko - Roślina - Zwierzę - Produkt – ebook

ebooki: Wybrane zagadnienia z zakresu przemysłu spożywczego oraz zarządzania i inżynierii produkcji, t. 1 Środowisko - Roślina - Zwierzę - Produkt – ebook
Wybrane zagadnienia z zakresu przemysłu spożywczego oraz zarządzania i inżynierii produkcji, t. 1 Środowisko - Roślina - Zwierzę - Produkt – ebook
Ten produkt możesz kupić jeszcze taniej – Zobacz

Pod Red. Marka Babicza   I Kingi Kropiwiec Domańskiej  

29.08.2024

polski

130

Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

978-83-7259-326-9

  • PDF
Opis

Norma PN-EN ISO/IEC 17025:2017 „Ogólne wymagania dotyczące kompetencji laboratoriów badawczych i wzorcujących” jest jednym z dokumentów, na podstawie którego laboratoria badawcze i wzorcujące mogą uzyskać potwierdzenie swojej bezstronności oraz tym samym zaufanie potencjalnych klientów. Jest to szczególnie istotnie w aspekcie problematyki zrównoważonego rozwoju, w tym ochrony środowiska. Polski Komitet Normalizacyjny 31 stycznia 2018 r. zatwierdził obecną formę tego dokumentu, tym samym zastępując nieaktualną już normę PN-EN ISO/IEC 17025:2005. Dokument ten jest Normą Europejską utworzoną w języku angielskim, francuskim i niemieckim, jest przetłumaczony przez Polski Komitet Normalizacyjny na język polski. Powyższa norma obowiązuje w krajach należących do CEN i CENELEC, umożliwiając jednakowe działanie laboratoriów w wielu europejskich państwach [PN-EN ISO/IEC 17025:2017].

Wybrane zagadnienia z zakresu przemysłu spożywczego oraz zarządzania i inżynierii produkcji, t. 1 Środowisko - Roślina - Zwierzę - Produkt - ebook
Produkt bezpłatny
?
Ładowanie rekomendacji…