drugiej

Filtruj po kategorii
Filtruj po formacie
Liczba pozycji: 3
  • CENA NEXTO
    Interesujący poradnik, który mimo tego, że wydany został w 1937 roku nic nie stracił ze swojej aktualności. W książce opisano ogólne zasady, jakie powinny być przestrzegane przy przygotowywaniu posiłków. Omówiono rodzaje żywności, ich skład i sposoby ich przygotowania do spożycia. Opisano wyposażenie kuchni i sposoby jego wykorzystywania. W książce umieszczono też szereg kulinarnych przepisów, a także...

    Data dostępności:

    Cena: 11,34 zł 12,60 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 9,45 zł

    Więcej

    • EPUB
    • PDF
    • MOBI
  • Owsianki. 60 zaskakujących przepisów – ebook
    CENA NEXTO
    Z owsianką nie ma nudy. Możesz przygotować ją w wersji wytrawnej lub „na słodko”. A to dopiero początek dostępnych możliwości. Pomidor, szpinak, kurkuma, owoce kaki, kawa albo po prostu… maliny – Edyta Stępczyńska przetestowała setki kombinacji i składników, po to, aby wybrać najlepszych 60 przepisów. Możesz skorzystać z nich „krok po kroku”, lub potraktować jako inspirację do własnych poszukiwań....

    Data dostępności:

    Cena: 31,49 zł 34,99 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 26,24 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO
    Niż Macieja Topolskiego to zbiór próz poetyckich zawierających elementy eseju i reportażu, a poświęconych pracy kelnerskiej. Książka została podzielona na pięć części, w których autor porusza kolejne aspekty pracy w gastronomii. Od rekrutacji przez kontakt z klientem po problematyczne relacje z kucharzami czy właścicielami restauracji. Celem książki jest ukazanie – za pomocą stylu łączącego odległe...

    Data dostępności:

    Cena: 25,20 zł 28,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,00 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI