gastronomicznej
Filtruj po kategorii
Filtruj po formacie
Filtruj po cenie
Liczba pozycji: 3
- Bestseller „New York Timesa” i „The Washington Post” Stanley Tucci, uznany aktor i maniak kulinarny, przedstawia czarujący, osobisty pamiętnik swojego życia w kuchni i poza nią. Zanim Tucci zdobył sławę dzięki rolom w Diabeł ubiera się u Prady czy Igrzyskach śmierci oraz internetowemu tutorialowi, w którym uczy, jak przyrządzić negroni, wychowywał się w amerykańskiej rodzinie o włoskich...
Data dostępności:
Data publikacji:
- Nieoczywista kuchnia. Jak jeść zdrowo i czuć się świetnie. Kreatywne przepisy dla każdego Nieregularne spożywanie posiłków, stosowanie diet ubogich w składniki odżywcze oraz błędy żywieniowe to tylko kilka złych nawyków, które mogą wpływać na Twoje złe samopoczucie. Pochylając się nad tym poradnikiem, pozwalasz zaprosić się na lekcję Zdrowego Odżywiania wzbogaconą nieoczywistymi przepisami na dania,...
Data dostępności:
Data publikacji:
- „Prawdopodobnie najlepsza książka, jaką przeczytacie w tym roku (…)”. - Rukmini Iyer, „Guardian” „Michelle Zauner napisała książkę, której doświadcza się wszystkimi zmysłami: są tu zdania, które się smakuje, i akapity, które brzmią jak muzyka. Autorka umiejętnie przeplata własne wspomnienia z opisami jedzenia, łączy okazałość z głębokim smutkiem, tkając z nich...
Data dostępności:
Data publikacji:
Filtruj wyniki wyszukiwania
Filtruj po formacie
Filtruj po cenie