jak zdrowo gotować ebook
Liczba pozycji: 9
Jak zdrowo gotować – ebook
Mark Hyman
Dzięki tej profesjonalnej książce kucharskiej, autorstwa światowej sławy lidera, mówcy i edukatora zdrowego odżywiania, dr. Marka Hymana, zyskasz mnóstwo przepisów na odżywcze, zdrowe, tanie i proste do wykonania dania. Niezależnie od tego, czy stosujesz dietę pegańsk ą, paleo, wegańską, bezmleczną, bezglutenową, czy tę o niskim indeksie glikemicznym . Autor podpowie, jak zdrowo się odżywiać i co jeść,...Data dostępności:
Data publikacji:
130 przepisów na sezonowe potrawy o niskim indeksie glikemicznym – ebook
Natalia Dolata
Chcesz wiedzieć, jak zdrowo gotować, aby szybko schudnąć i uniknąć chorób, takich jak cukrzyca, insulinooporność czy zaburzenia hormonalne? Poznaj tajemnice gotowania z sezonowych warzyw i owoców! Książka Natalii Dolaty, znanej z bestsellera Słodycze bez cukru i słodzików , to 130 inspirujących przepisów na dania o niskim indeksie glikemicznym. Odkryj wyjątkowe smaki każdej pory roku, zaczynając od...Data dostępności:
Data publikacji:
Gotowanie SMART – ebook
Magdalena Makarowska
Książkowy must have dla wielbicieli smacznego, oszczędnego i prostego gotowania. Sięgnij po nią, jeśli chcesz: • wiedzieć, jak przechowywać różne produkty, by długo pozostały świeże; • gotować kilka różnych dań jednocześnie z tych samych składników; • opierać się psychologicznym sztuczkom sprzedawców, przez które kupujesz więcej, niż potrzebujesz; • praktycznie wykorzystywać nawet obierki po...Data dostępności:
Data publikacji:
Nie czas na wymówki. Zdrowe odżywianie dla zabieganych – ebook
Milena Nosek
Książka Nie czas na wymówki. Zdrowe odżywianie dla zabieganych to idealna pozycja dla tych, którzy w codziennym ferworze zajęć porzucają zdrowe nawyki lub odkładają zadbanie o zdrowie „na spokojniejszy czas”. Teoretycznie wiemy, co jest zdrowe, a co nie, i jak ważne są odpowiednio zbilansowane posiłki… Tylko ten czas. Skąd go wziąć, by tego wszystkiego dopilnować? W pośpiechu często...Data dostępności:
Data publikacji:
Bez resztek. Kuchnia zero waste, czyli nie wyrzucaj pieniędzy i jedzenia – ebook
Jagna Niedzielska
Czy wiesz, że wyrzucamy 30% naszych zakupów spożywczych? Najwięcej marnujemy pieczywa, wędlin, owoców, warzyw, nabiału. Jest jednak sposób, żeby temu przeciwdziałać! Kuchnia zero waste! Przyjrzyj się temu, co twoim zdaniem nie nadaje się do zjedzenia, i przekonaj się, jak zdrowo i naprawdę pysznie możesz to wykorzystać w kuchni. Wykorzystaj, nie marnuj! Gotowanie zero waste to smaczne jedzenie,...Data dostępności:
Data publikacji:
Rośliny przede wszystkim. 101 najlepszych przepisów fleksitariańskich – ebook
Tracy Pollan
Jedz. Zdrowo i smacznie. Rośliny przede wszystkim. Jeśli leży Ci na sercu ekologia, chciałabyś jeść zdrowiej, ale czasem nie potrafisz sobie odmówić soczystego burgera – flexitarianizm to idealne rozwiązanie dla Ciebie! Według specjalistów to jedna z trzech najzdrowszych diet na świecie. Michael Pollan to człowiek, który jednym zdaniem zmienił nawyki żywieniowe Amerykanów. Słynne „Jedz, nie...Data dostępności:
Data publikacji:
Czas na obiad. – ebook
Viola Urban
Szukasz ciekawych pomysłów na obiad, który będzie nie tylko smaczny, ale też odżywczy? Próbujesz ograniczyć ilość mięsa w diecie, ale nie wiesz, jak prawidłowo skomponować sycące posiłki? Potrzebujesz elastycznych przepisów, które można dopasować do swoich potrzeb? Jeśli tak, to mam to, czego szukasz. Trzymasz w ręku książkę, która zawiera 100 pomysłów na pełnowartościowy obiad dla Ciebie i Twojej...Data dostępności:
Data publikacji:
Dieta na roślinach – ebook
Viola Urban
Roślinna kuchnia to bez cienia wątpliwości przyszłość. Od kilku lat obserwuję ten rosnący trend i z przyjemnością tworzę kolejne wegańskie przepisy, które pomagają redukować ilość produktów pochodzenia zwierzęcego w diecie. Jako dietetyk czuję się w obowiązku ograniczać ich spożycie również w trosce o dobro zwierząt i przyszłość planety. Za punkt honoru postawiłam sobie, aby moje receptury były wyjątkowo...Data dostępności:
Data publikacji:
Dieta na wynos. 100 przepisów na zdrowy lunch – ebook
Viola Urban
Nic nie zastąpi własnoręcznie przygotowanych posiłków, także tych zabieranych do pracy czy szkoły. Niezależnie od tego, czy masz możliwość podgrzania dania poza domem, możesz jeść mądrze i zdrowo. Plastikowe pudełka nie są dobrym rozwiązaniem. W takim razie jak zapakować jedzenie, żeby można je było bezpiecznie przenosić z miejsca na miejsce? Co nadaje się do zjedzenia na zimno, a co nie, a także jak...Data dostępności:
Data publikacji: