Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

mięso

Liczba pozycji: 2
  • CENA NEXTO

    Kuchnia turecka – ebook

    O-press  

    Turcja leży na styku dwóch wielkich kręgów kulturowych: europejskiego i arabskiego, taka też jest jej tradycyjna kuchnia, w której dominują dwa główne nurty - specyfika kuchni krajów basenu Morza Śródziemnego i Półwyspu Arabskiego. Jaka jest więc ta kuchnia pogranicza? Ze względu na klimat i ukształtowanie terenu można wyróżnić w niej kilka trendów. Po pierwsze, Turcja jest krajem górzystym, w jej...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 5,76 zł 6,40 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Kuchnia włoska – ebook

    O-press  

    Jedzenie jest dla Włochów niezwykle ważne. Każdego dnia spędzają przy stole wiele godzin, rozkoszując się każdym daniem i winem. Ale należy wiedzieć, że kuchnia włoska nie jest jednolita. Położenie geograficzne - od gór do morza, a w związku z tym zróżnicowanie klimatyczne, dostępność składników, a także kultywowane tradycje powodują, że praktycznie w każdym z czterech regionów Włoch zjemy coś innego,...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 5,76 zł 6,40 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA