niekoniecznie
Liczba pozycji: 5
Czterdzieści Tom 7: Czterdzieści brzmi bosko – ebook
Katarzyna Kostołowska
Czterdzieste szóste urodziny? Jak to? Już?! A jednak! W szaleństwie codzienności, nadmiarze niespodziewanych zdarzeń i kłopotów nie zauważa się upływu czasu. Tymczasem dzieci dorastają, a w stałych związkach coraz częściej zamiast gorącego seksu dostaje się kubek gorącej herbaty… Czy Magda pogodzi się z faktem, że nagle zyskała ojca? Czy w świecie Karoli znajdzie się miejsce dla nieślubnego dziecka...Data dostępności:
Data publikacji:
Czerwono mi – ebook
Alek Rogoziński
Ten festiwal w Opolu miał być wyjątkowy. I był! Tyle że niekoniecznie z powodu atrakcji, jakie zaplanowali jego organizatorzy... Kiedy już w czasie pierwszej festiwalowej próby opolski amfiteatr zamienia się w scenę zbrodni, a potem kolejni artyści, biorący udział w konkursie o Grand Prix, stają się ofiarami zamachów, prawie wszyscy uczestnicy imprezy mają w głowie tylko jedną myśl: „Czy...Data dostępności:
Data publikacji:
Dietetyk w garach, czyli z miłości do zdrowego jedzenia i pasji do gotowania – ebook
Anna Mazgaj
E-book „Dietetyk w garach” to ebook, który powstał z ogromnej miłości do zdrowego jedzenia połączonej z pasją do gotowania i fotografii kulinarnej. Jeśli lubisz szybkie, proste, ale niebanalne posiłki to ten e-book jest właśnie dla Ciebie! Co znajdziesz w środku? 55 całorocznych przepisów z łatwo dostępnych składników, w tym: 15 śniadań (8 wytrawnych i 7 słodkich) 5 zup 10 obiadów 10 kolacji...Data dostępności:
Data publikacji:
Człowiek - instrukcja obsługi – ebook
Hanna Brycz
Najważniejsze odkrycia psychologii spisane i wyjaśnione w jednej małej książeczce. Czy uważasz, że piękni ludzie są również mądrzy? Czy własne porażki tłumaczysz sytuacją, a sukcesy zdolnościami? Czy często używasz sformułowania „wiedziałem, że tak będzie”? Czy Twoja pamięć jest tendencyjna? Czy uważasz, że po serii nieszczęść musi pojawić się w końcu szczęśliwy los? Ludzie zazwyczaj podobnie...Data dostępności:
Data publikacji:
Jak smakuje rok Wiosna. Lato. Jesień. Zima – ebook
Marcin Molik
Marcin Molik nauczy czytelników, jak w prosty sposób wyczarować smaczne dania z tego, co natura ma akurat teraz do zaoferowania. Fine dining, kuchnia molekularna, casual dining, fast food - trendy kulinarne pojawiają się i znikają. Jest jednak jeden motyw, który jest zawsze aktualny, ożywia kuchnię i filozofię gotowania. Jest to sezonowość. Czy jest coś, co przywołuje chłodną wiosenną bryzę i kuszące...Data dostępności:
Data publikacji: