o żywności
Filtruj po kategorii
Filtruj po formacie
Filtruj po cenie
Liczba pozycji: 3
- To nie ty, to jedzenie. Żywność wkroczyła w nową erę. Większość kalorii, które spożywamy, pochodzi z całkowicie nowego zestawu substancji zwanych żywnością ultraprzetworzoną, czyli taką, która została zaprojektowana, wyprodukowana i zareklamowana tak, aby jak najbardziej uzależniać. Ale czy naprawdę wiemy, jak działa na nasz organizm? Chris van Tulleken, lekarz i osobowość medialna, zabiera...
Data dostępności:
Data publikacji:
- Dzięki audiobookowi, który czyta jego autorka Anna Mazurczyk, poznasz bliżej tajniki działania wysokowibracyjnej żywności funkcjonalnej, jaką jest sok z trawy jęczmiennej i chlorella pyrenoidosa. Nauczysz się, jak odróżniać prawdziwie lecznicze produkty od podróbek. Odkryjesz sekrety zdrowia i długowieczności. Dowiesz się, jak oczyścić organizm i przywrócić równowagę kwasowo-zasadową. Wzmocnisz i...
Data dostępności:
Data publikacji:
- KSIĄŻKA ROKU według „THE TIMES” i „THE SUNDAY TIMES” „JEŚĆ ZDROWO” TO COŚ WIĘCEJ NIŻ KSIĄŻKA - TO NOWE, INSPIRUJĄCE I PRAKTYCZNE, PODEJŚCIE DO JEDZENIA: DLA NASZEGO ZDROWIA I DOBRA PLANETY. Jak wybierać lepsze produkty, by poprawić swoje zdrowie i samopoczucie? Czego powinniśmy unikać, aby chronić i wspierać swój mikrobiom jelitowy? Które produkty mogą wspomagać...
Data dostępności:
Data publikacji:
Filtruj wyniki wyszukiwania
Filtruj po formacie
Filtruj po cenie