pizze
Filtruj po kategorii
Filtruj po formacie
Filtruj po cenie
Liczba pozycji: 6
- WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe – znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków! Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami. Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą. Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną...
Data dostępności:
Data publikacji:
- NAUCZ SIĘ SMAKOWAĆ ŻYCIE JAK WŁOSI! Ciao Bella Gente! To ja, wasz ulubiony włoski kucharz. Jestem tu po to, żeby nauczyć was gotować i żyć jak Włosi. Bo jeść lubimy przecież tak samo! Przeniosę z ziemi włoskiej na polskie stoły smaki i zapachy słonecznej Italii. Rozsmakujecie się w tradycyjnych potrawach mojej Nonny oraz pokochacie nowoczesne przepisy kuchni włoskiej . Pokażę Wam, że gotowanie...
Data dostępności:
Data publikacji:
- Z tą książką pieczenie stanie się chlebem powszednim! Czy wiesz, że można piec bez wyrabiania, bez specjalnego sprzętu oraz doświadczenia i w ten sposób wypełnić dom najpiękniejszym zapachem świata – zapachem świeżo upieczonego chleba? Po prostu łączysz składniki, odstawiasz do wyrośnięcia, formujesz i hyc do pieca. I co najważniejsze – ta technika opracowana przez norweską gwiazdę kulinarną...
Data dostępności:
Data publikacji:
- Robert Szmit prowadzi niczym niewyróżniające się życie przedstawiciela klasy średniej. Praca, żona, córka. Mieszkanie, samochód, drobne przyjemności i jedna powieść w dorobku. Napisana wiele lat temu, bardziej w efekcie psychozy niż przypływu talentu. To właśnie ona sprawia, że Szmit niespodziewanie staje się twarzą nowego ruchu z pogranicza religii i nauki, inspirowanego wywiedzioną z fizyki kwantowej...
Data dostępności:
Data publikacji:
- "Ta książka przyda się każdej osobie na diecie bezglutenowej. Zebrano tu nie tylko wiedzę o samej celiakii i wymogach diety, lecz także m.in. na temat radzenia sobie ze stresem czy mikrobioty jelitowej. Jest w niej mnóstwo praktycznych informacji i wskazówek. Polecamy!" Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej • Czy co jakiś czas czujesz się źle po jedzeniu? • Dolegliwości...
Data dostępności:
Data publikacji:
- Stanley Tucci, nagradzany aktor i autor bestsellerów „New York Timesa”, napisał przepyszne, wyjątkowe wspomnienia Jedzenie zawsze było integralną częścią życia Tucciego: od zupy stracciatella jedzonej po zejściu z planu Konklawe , przez sos marinara gotowany pomiędzy zdjęciami i przymiarkami kostiumów, po domową pizzę spożywaną z dziećmi na kolację. W Co zjadłem przez rok Tucci rejestruje dwanaście...
Data dostępności:
Data publikacji:
Filtruj wyniki wyszukiwania
Filtruj po formacie
Filtruj po cenie