ryb
Filtruj po kategorii
Filtruj po formacie
Filtruj po cenie
Liczba pozycji: 4
- 378 przepisów - kuchni regionalnej i nie tylko na: zupy, coś na drugie, sosy, potrawy z ryb, potrawy z grzybów, surówki, sałatki, marynaty, solanki, wędliny, ciasta, ciastka, ciasteczka, potrawy słodkie i desery, przyprawy, nalewki, likiery, piwa, miody, napoje
Data dostępności:
Data publikacji:
- Boleń jest rybą wyjątkową. Ostrożną, przebiegłą, niezwykle trudną do złowienia. Każdy wędkarz marzy, by umieć ją łowić. Poradnik Jacka Stępnia, największego polskiego specjalisty od łowienia boleni, pozwoli Ci skutecznie łowić rapy. Dowiesz się z niego o zwyczajach tych ryb, poznasz najlepsze łowiska, dobierzesz odpowiedni sprzęt, ale także będziesz mógł samodzielnie wykonać słynną boleniową przyn...
Data dostępności:
- Lubisz łowić? Martwi Cię coraz mniejsza liczba ryb? Dowiedz się, co możesz zrobić, byś za kilka lat wciąż mógł wędkować. "Złów i wypuść" przybliża ideę modną na świecie i coraz popularniejszą w Polsce. Szczegółowo radzi, jak holować rybę, jak ją podebrać oraz jak szybko i bezboleśnie uwolnić. Dowiedz się z niego, co czuje ryba i jak ograniczyć jej stres, a także jakie akcesoria koniecznie musisz mieć...
Data dostępności:
Data publikacji:
- "Spławik i grunt" to poradnik z prawdziwego zdarzenia, fachowy podręcznik dla początkującego wędkarza. Dzięki niemu dowiesz się: *jak zacząć przygodę z wędkarstwem *jak łowić metodą gruntową i spławikową *jaki sprzęt jest niezbędny do wędkowania *jak wybrać skuteczną przynętę i zanętę W książce znajdziesz także podstawowy katalog ryb, które masz szansę spotkać w Polsce oraz porady, jak skutecznie wędkować...
Data dostępności:
Filtruj wyniki wyszukiwania
Filtruj po formacie
Filtruj po cenie