Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

Podstawy gastronomii – ebook

ebooki: Podstawy gastronomii – ebook
CENA NEXTO
Podstawy gastronomii – ebook
Ten produkt możesz kupić jeszcze taniej – Zobacz

CENA NEXTO

Mariola Milewska   Anna Prączko   Andrzej Stasiak  

28.08.2024

polski

268

PWE

978-83-208-2573-2

  • PDF
Opis

Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezentację produktu gastronomicznego od strony jego atrakcyjności w turystyce, wybrane organizacje i stowarzyszenia gastronomiczne, rolę informacji i promocji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii.

Podręcznik jest przeznaczony dla studentów uczelni tyrystycznych, hotelarskich, technicznych (np. kierunku technologia żywności), rolniczych, szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim oraz osób zarządzających obiektami gastronomicznymi.

Cena Klubowicza Nexto Premium?

33,96 zł 56,60 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,62 zł
i
Podstawy gastronomii - ebook
46,41 zł 56,60 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,62 zł
Ładowanie rekomendacji…
Opinie o produkcie
Ocena:

Bądź pierwszą osobą, która doda opinię!