co jeść,żeby
Filtruj po kategorii
Filtruj po formacie
Filtruj po cenie
Liczba pozycji: 3
- Gotuj zdrowo i pysznie według zasad mikroodżywiania! Mikroodżywianie to nauka wykazująca związki pomiędzy stanem zdrowia człowieka a niedoborami komórkowymi wynikającymi z tego, jak się odżywiamy. Co jeść, żeby dostarczać sobie wszystkich makro- i mikroelementów, witamin, minerałów, kwasów tłuszczowych? Nie ma dnia, by Marta Mieloszyk-Pawelec , ekspertka mikroodżywiania, nie słyszała tego pytania...
Data dostępności:
Data publikacji:
- Lubisz tradycyjne, domowe jedzenie, ale wiesz, że znajduje się ono na czarnej liście? Katujesz siebie i innych wymyślnymi, niskokalorycznymi potrawami, choć w duchu marzysz już tylko o tym, żeby wrócić do dotychczasowej diety? A może przygotowujesz kilka posiłków, bo domownicy kręcą nosem na to, co ląduje na ich talerzu, i domagają się kotleta czy gołąbka? Koniec z gotowaniem dla każdego innego...
Data dostępności:
Data publikacji:
- O radości z dojrzałości. I o tym skąd ją brać Anna Augustyn-Protas, po sukcesie napisanej z dr Tadeuszem Oleszczukiem książki O menopauzie. Czego ginekolog Ci nie powie, wraca z kolejną znakomitą książką dla kobiet, które chcą brać od życia, to co najlepsze. W pełni to kobieca książka o plusach dojrzałości, a także o mitach na jej temat. Zawiera zbiór wskazówek i trików, jak uczynić z 45+ najlepszy...
Data dostępności:
Data publikacji:
Filtruj wyniki wyszukiwania
Filtruj po formacie
Filtruj po cenie