dania
Liczba pozycji: 65
Zdrowe dziecko? Naturalnie! – ebook
Katarzyna Pinkosz
Medycyna XXI wieku zgodna z naturą Łagodna, bezpieczna, sprawdzona Zdrowe dziecko? Naturalnie! TYLKO NATURALNIE! Nowatorski poradnik zdrowia dla nowoczesnych rodziców. Sześcioro najwyższej klasy ekspertów – specjalistów pediatrii, immunologii, kardiologii, rehabilitacji i ziołolecznictwa odpowiada na dociekliwe pytania dziennikarki nagradzanej wielokrotnie za książki o tematyce medycznej....Data dostępności:
Data publikacji:
Miś Tami i pomidorowa zagadka – audiobook
Anna Setlak
Audiobook Miś Tami i pomidorowa zagadka to zabawna, edukacyjna i pełna przygód książka z rymami na temat zdrowego odżywiania oraz korzyści, jakie niesie ze sobą jedzenie warzyw. Jest to obowiązkowa lektura dla wszystkich przedszkolaków i upartych niejadków. Miś Tami jest znanym i lubianym na całym świecie ekspertem do spraw warzyw i owoców. Tym razem do drzwi Misia puka listonosz, lis Leonard, który...Data dostępności:
Data publikacji:
Miś Tami i ogórkowe wakacje – audiobook
Anna Setlak
Audiobook Miś Tami i ogórkowe wakacje to zabawna, edukacyjna i pełna przygód książka z rymami na temat zdrowego odżywiania oraz korzyści, jakie niesie ze sobą jedzenie warzyw. Jest to obowiązkowa lektura dla wszystkich przedszkolaków i upartych niejadków. Nadeszło lato, a wraz z nim wyczekane wakacje. Po zdrowym i wesołym śniadaniu Miś Tami pakuje swoje walizki i wyrusza w drogę nad morze, nad którym...Data dostępności:
Data publikacji:
Magia szamanizmu – ebook
Arvick Baghramian
Szamanizm to najstarsza forma praktyki duchowej i uzdrowicielskiej, jaką zna ludzkość. Autorka dowodzi, że dzięki szamańskim podróżom możemy efektywnie łączyć się z własnym źródłem, czyli mądrością i mocą, a także lepiej zrozumieć siebie i swoje życie. Przytaczając analogie między praktyką szamańską a zachodnią psychoterapią, przedstawia szamanizm jako skuteczną metodę, która usamodzielnia każdego,...Data dostępności:
Data publikacji:
Niż – ebook
Maciej Topolski
Niż Macieja Topolskiego to zbiór próz poetyckich zawierających elementy eseju i reportażu, a poświęconych pracy kelnerskiej. Książka została podzielona na pięć części, w których autor porusza kolejne aspekty pracy w gastronomii. Od rekrutacji przez kontakt z klientem po problematyczne relacje z kucharzami czy właścicielami restauracji. Celem książki jest ukazanie – za pomocą stylu łączącego odległe...Data dostępności:
Data publikacji: